Nicole & Scott

About This Project

Nicole & Scott

What happens when two contrasting elements are mixed together? They create an uniquely satisfying experience, and this is what Nicole and Scott’s wedding reception at the Belongil was all about.

 

The exchange of vows occurred on the grass park overlooking the calm seas while the couple was surrounded by excited guests. The dining area may have had a simple setup with a soothing acoustic band, but that didn’t stop everyone from partying hard on the dance floor. The mix of nature and vivid colour created an atmosphere of love for the memorable event.

 

In the midst of it all, Nicole and Scott enjoyed the serene coastlines and the abandoned train tracks. They were able to enjoy the privacy of the Belongil and the loving crowd.

 

Photography by Ben Wyeth